På Folkemødet stiller Kjærstrup op med fire mobile enheder, og kunderne står i kø efter flødebollesoftice.

Vores flødebollesoftice som er bestselleren i sommermånederne, både fra de mobile og stationære butikker. Flødebollesofticen fås i seks varianter.

Chokodrik a la Kjærstrup med ægte chokolade og cremet softice på toppen. Også et hit på varme sommerdage. 

Kjærstrups butik i Gudhjem (gul bygning), når den ikke er åben. Butikken er indrettet i et tidligere redskabsskur på havnen, hvor færgen fra Chr. Ø lægger til om sommeren.

Vil du være en del af Familien Kjærstrup som franchisetager?

Er du engageret i og motiveret for at skabe din egen virksomhed? Og kan du se dig selv som mere end bare franchisetager? Så er det måske noget for dig at blive en del af Familien Kjærstrup som franchisetager.

Lidt om Kjærstrup

Hos Kjærstrup bygger vi bro mellem kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, is og kolde drikke. Vi, Birgitte Kjær og Peter Bræstrup, startede Kjærstrup i Snogebæk på Bornholm i 1999, og omdrejningspunktet har altid været solidt håndværk, god kvalitet og et højt serviceniveau.

Siden starten har Kjærstrup vokset sig til en familie af passionerede medarbejdere, der hver dag gør deres bedste for at give kunden den allerbedste oplevelse.

Det arbejde har resulteret i ros og anerkendelse, heriblandt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Vores flødeboller er blevet kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag.

Det forventer vi af dig

Først og fremmest skal du have et brændende ønske om at skabe din egen virksomhed, og du skal kunne se mulighederne i netop Kjærstrup-konceptet. Vi leder efter engagerede folk, der ser sig selv som mere end franchisetager, og som kan bibringe ny viden og inspiration til Kjærstrup.

For os er det vigtigt, at det også er sjovt at gå på arbejde. Vi tror nemlig på, at gejsten opretholdes, hvis man husker at have det sjovt.

Du er troværdig og ansvarlig. Du kan arbejde selvstændigt og sætter kundeservice i højsædet.

Hos os er produkterne klassiske, men ideerne nytænkende. Vi lader os ikke begrænse af sæson eller af hvad man plejer at gøre, og vi forventer af dig, at du også har mod på at tænke ud af boksen.

Vi ser muligheder fremfor begrænsninger

Hos Kjærstrup får du ikke et færdigt butikskoncept. Vi ser hellere, at du finder en skæv lokation og indretter en butik der, ligesom vi selv har gjort med butikkerne på Bornholm. Vores sommerbutikker i Gudhjem og Svaneke er indrettet i et tidligere lager og et redskabsskur for en gammel fisker, men i områder, der er fyldt med mennesker i sommerhalvåret og som indbyder til udendørs hygge.

Overordnet set har vi tre butikstyper:

 • Et mobilt koncept der har til formål at bringe Kjærstrup-konceptet ud til kunderne i sommerlandet. Det kan fx være på store events som Folkemødet, Copenhagen Historic Grand Prix og Roskilde Dyrskue (vi har 3 mobile enheder på Bornholm samt 1 på Sjælland). Og vi har allerede attraktive arrangementer linet up til din nye mobile enhed.
 • Et sommerkoncept fra en stationær butik, der kan indrettes på en skæv lokation (vores butikker i Gudhjem og Svaneke).
 • En konceptbutik der sælger hele vores sortiment og har åbent hele året. På den måde får man julen og påsken med (vores butikker i Snogebæk og Rønne).

Kort fortalt så er det kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til placering og indretning.

Hvad kan vi tilbyde

Hos Kjærstrup bliver du din egen chef, og du får stor indflydelse på din hverdag. Du får mulighed for at blive en del af Familien og af et brand i udvikling. Vi tilbyder en tæt dialog igennem hele processen fra interesse til butiksåbning. Du får:

 • Løbende telefonisk kontakt og support
 • Opfølgningsmøder og besøg på Bornholm
 • Manualer til driften
 • Egenkontrol
 • Produktudvikling
 • Finansieringspakke
 • Introduktionsforløb
 • Opstart i egen butik
 • Oplæring på Bornholm
 • Marketingpakke

 

 

 

Videoen ovenfor er filmet under Folkemødet på Bornholm. I videoen kan du høre Peter forklare lidt mere om hans tanker omkring Kjærstrup-franchiset og så kan du høre fra vores franchisetager i Fields. Samtidig får du en lille præsentation af vores mobile sommerkoncept.

Et gennemprøvet koncept

Vores koncept er gennemprøvet. De mobile butikker har seks år på bagen, og vi kommer ud til flere og flere glade kunder hver sommer. Kjærstrup-butikken i Fields på Amager og en dertilhørende mobil enhed har siden den 1. oktober 2016 været drevet som franchisebutik med meget stor succes.

Hvis vi har vakt din interesse og du nu drømmer om din egen Kjærstrup-butik i Jylland, på Fyn eller hvor det måtte være, så kan du kontakte Peter direkte på tlf. 27 25 98 01. Du kan også skrive til os via kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig