Bornholm kommer til Køge med Kjærstrups nye butik i Brogade

Lørdag den 6. juni kl. 10 slår Vibeke og Kim Hansen dørene op til deres Kjærstrup-butik på Brogade 18A.

Kombination af Kjærstrups fyldte chokolader og håndlavede flødeboller, fantastisk is fra Bornholms Ismejeri og en række andre bornholmske specialiteter bliver omdrejningspunktet i den nye butik på Brogade 18A. Vibeke Hansen, der ejer Kjærstrup Køge fortæller:

”Vi er selv fra Køge, og vi ved at Køgenserne har rigtig god smag. Vi vil gerne forkæle Køgenserne med bornholmsk gourmet i form af chokolade, flødeboller, is, drikkevarer og andre bornholmske fristelser.”

På åbningsdagen den 6. juni fra kl. 10 kan besøgende i butikken prøve Kjærstrups flødebollesoftice til særpris, 25 kr. Og Vibeke åbner butikken med en sommernyhed, nemlig en lyserød RUBY flødebollesoftice med hindbærskum, softice og hjemmelavet hindbærpure.

Netop det bornholmske var afgørende, da Vibeke og Kim valgte Kjærstrup til at opfylde den mangeårige drøm om at blive selvstændig. Hun uddyber:

”Når man tænker på Bornholm, frembringer det for de fleste gode ferieminder, og det er netop den hyggelige feriestemning, vi gerne vil bringe ind i vores Kjærstrup butik. Vores kunder skal træde ind i et lille stykke af Bornholm på Brogade.”

Også forbindelsen mellem Køge og Bornholm er vigtig. Vibeke og Kim stiftede for første gang bekendtskab med Kjærstrup på Bornholmerdagen under Køge Festuge, og de ved at mange Køgensere har et nært forhold til øen i Østersøen bl.a. i kraft af færgeforbindelsen.

Vibeke fortæller afslutningsvist: ”Bornholm er lig med gourmet, godt håndværk og kvalitetsfødevarer. Jeg har de sidste mange år arbejdet i fødevarebranchen, og for vores familie er det vigtigt, at vi sælger et produkt, vi kan stå inde for og være stolte af. Det har vi fundet med Kjærstrups koncept.”

Kjærstrup Køge åbner lørdag den 6. juni kl. 10. På åbningsdagen er der åbent til kl. 17. Vibeke, Kim og parrets to døtre Julie og Cecilie glæder sig til at byde Køgenserne velkomne med en smagsprøve.